Двама са компания трима са тълпа


Обяснявам един път и няма да обяснявам повече, става дума за любовен триъгълник не за аварийния в багажника на ладата ти , нито математически дето повечето от нас го ползваха да се чешат по врата или да си бъркат в носа с него , а за безформения и номериран с 1-2-3 триъгълник.

Та, за какво става въпрос в тази лека, но в същото време особено поучителна статия. В днешно време да си хванеш гадже е по-трудно дори и от триенето на фейсбук профила ти, за това повечето пъти когато се запознаеш с някой от срещуположния пол той или тя са почти на 100% заети, а 27% от тези 100 си имат по едно гадже и един объркан любовник или една страхотна напращяла любовница. Малко сложно стана, но така е по принцип в любовта батенца и какенца, а какво да кажем тогава за това недоразумение на моментната финансова стабилност в страната ни – любовният триъгълник. В интерес на истината той е толкова сложен, че един път Айнщайн бил казал поучително- „Всеки се стреми към съвършенството на сферата, но понякога ъгъла дава по-остър подход към дълбочината на вашето съзнание ”. Е това е толкова вярно, колкото е вярно че го е казал и самият Айнщайн, но поне ви изглеждаше правдоподобно в началото нали? Да ама не. Любовта е направена за двама , не трима и не 100на (за 100на съм чувал само в някой порно рекорди) На никой не му харесва да е сам, точно и за това някой от вас биха приели в началото, съвсем наивно че от 3ти и 2.5на ще станат някой ден 2ри, а може би и първи, но както знаете живота е кучка и в 98% от случаите ще се окажете на последното място с разбити сърце и банкова сметка, няколко изхвърлени дрехи на улицата, 1 чужда четка за зъби, шампоан за другия пол и неприятния мирис на изоставен човек, който повярвайте ми всички надушват. Първото нещо което се случва когато се набутате съвсем доброволно в такава сериозно шитняна* за вас среда, е пълното Арнолдшварценегеровото терминиране на самочуствието ви. Да, то си заминава като младо войниче на война, а вие го изпращате като 18годишна девствена момица, махайки със сополивата си кърпичка след него знаейки, че може би никога няма да го видите отново. Добрата новина е, че и партньора ви в това своеобразно любовно престъпление също най-вероятно губи доста голяма част от своето. А да не говорим за грубото погазване (понякога и по 4-5 пъти на ден) на 7ма точка от библейския кодекс, даващо му бизнес класа място в самолета на вечно горящите в ада.

Стигаме до там, че след всичко това си мислиш, че не си заслужава да си набиваш такъв автогол и то съвсем умишлено? Не , отново сте в грешка скъпи читателю. Заслужава си и то много. Любовния триъгълник е доказано, едно от най-бурните и внезапни влюбвания, съпътсвано от много позитивни и незабравими спомени. От вас зависи обаче, дали по някое време в този водовъртеж от чувсва, мисли, бурен, див, потен и напълно задоволителен секс, няма да решите да се правите на Капитан Промяна, да извадите великия пръстен на промяната и да се опитате да го използвате във ваша полза срещу вече добре формираната сфера от двама човека, на които всъщност вие се пречкате. Изведнъж ще се окаже че пръстена е там, но силата му е заминала на почивка на карибите и си е намерила страхотен френски гмуркач с руса коса и сини очи, и няма намерение да се връща, а вие ще насочвате пръстена във въздуха и напразно ще си хабите думите.

Най-доброто което можете да направите, е да върнете времето назад, но тъй като имаме тесни приятелски връзки с едни от най-добрите квантови физици, знаем че това е напълно невъзможно. По-скоро е трябвало, или да не започвате тази ваша авантюра или да кажете на въпросния човек още в началото „Виж с’я брат/сестра ня’я съм твой/я докато не станеш по-освободен/а от надрусано с емдиемей хипи на 1 юли в 10:17 сутринта.” Тогава шансовете ви да не сте 3ти се увеличават в пъти, а дори и да останете сам, винаги можете да напишете горния цитат на Айнщайн във фейсбук прикачен с някоя метъл баладка или този другия който гласи „Не се изкарвай жертва, за неща които сам си причиняваш” като прикачиш съответно някое хитово парче на Джъстин Бийбър, тогава ако поне 2ма да ви го ляйкнат, си е чист win по няколко фактора. Успех!

* да думата шитня съвсем реално съществува и в този контекст означава лайняна ситуация тип дързост и красота

Коментари

  1. Анонимен20:02

    Bravo! Dosta izcherpatelno ese otnosno br1nkite v liubovnata igra mejdu dvama dushi... opredeleno tri1g1lnik ili paralelepipet ..istinski vliubenite si ostavat dvama :|)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен01:06

    Прикачихте ли парчето на Justin Bieber с цитата :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации