Be, Jonny, Be!


Аз не пуша трева ,ето защо някой всъщност ще послуша какво имам да кажа,не е като да послушаш Snoop Dog,например. Виждате ли трудничко е да вземеш някой джонка на сериозно,още повече, че те говорят почти за всичkо,но най-вече когато искат да израпят нещо като „Нон-стоп,нон-стоп индийски коноп...”и не, че не е вярно,просто хората не го приемат сериозно. Нека да оставим бонговете да се охладят за малко,поне до толкова, че да ми разкажеш от какво точно се прави оризовата хартия,без да я виждам как се свива по устните ти.

Имаш ли стреааач , а да ти се намира картончеее?

Споменах ли ,че вече не пуша трева. Май споменах. Ето, това е другия лош, лош, лош минус на тревата. След 10-тия масур не можеш да си спомниш какво си закусвал сутринта. Да малко е банално ,но е истина. (да не говорим, че се и оплешевява) Това води и към друг минус,който повече засяга индивиди, които сякаш всеки път показват нещо,когато искат да свият тревата. Да, за някой това е много важен и дълъг,дъъъълъг процес. Те винаги искат да свият. И те винаги искат да има някой,който им помага. Просто,защото са забравили да си вземат стреча,картончето,листчетата и най-вероятно не пушат цигари,и затова нямат запалка. Да не говорим,че и материал сигурно нямат. Иначе са готини типчета-забавни такива.Да живеят козунаците!

Мамо,мамо... А как точно изглеждаха полярните мечки?

Хубавото на тревата е,че тя някак сближава повече човека до природата . Все пак е растение...и индианците са го пушили – само дето са си добавяли и едно от най-халюцигенните семена в света,но това е друга тема. Искам да кажа,преди пушехме и се смяхме,чувствахме се живи. Нямаше параноя,нямаше депресийка,пък и една десятка си беше истинска десятка. Сега ти дават няк’во миризливо найлонче с два стръка от нещо, което расте по земята мамка му,което дори и не те напушва както трябва. И кой е виновен за това. Разбира се, че правителството. Но нека господата от правителството, да не ни вземат на сериозно,защото според обществото ние не сме нищо повече от наркомани, които само се чудят на коя пейка да се напушат, без да ги уловят батковците полицаи. Обаче вече май така стана,батка,че това същото общество, се обобщава в 10 % от населението на България, другите 90% си казват „ fuck it lets roll here”.

Иван Димитров

Коментари

Популярни публикации